Användarvillkor

Användarvillkor för Östermalmsblommor:

Välkommen till Östermalmsblommors e-handel. Innan du fortsätter att använda vår webbplats och genomföra köp, ber vi dig vänligen läsa och förstå våra användarvillkor nedan. Genom att använda vår webbplats och genomföra köp hos oss accepterar du villkoren som anges nedan.

   1. Köp av blommor och rosor: Östermalmsblommor specialiserar sig på försäljning av blommor och rosor. Genom att genomföra ett köp hos oss bekräftar du att du förstår och accepterar att blommor är färska produkter och därmed inte kan returneras.

   1. Priser och betalning: Alla priser på vår webbplats anges i svenska kronor (SEK) och inkluderar moms, om inte annat anges. Betalning för dina inköp kan göras med de betalningsalternativ som finns tillgängliga på vår webbplats. Du ansvarar för att ge korrekta betalningsuppgifter och för att betalningen genomförs på ett korrekt sätt.

   1. Leverans: Vi strävar efter att leverera våra blommor och rosor i bästa möjliga skick och inom den angivna leveranstiden. Observera dock att leveranstider kan variera beroende på din plats och andra faktorer som ligger utanför vår kontroll. Vi kan inte hållas ansvariga för eventuella förseningar i leveranserna.

   1. Återbetalningar och reklamationer: Eftersom blommor är färska och känsliga produkter kan vi inte acceptera returer. Om det skulle uppstå några problem med din beställning, vänligen kontakta vår kundtjänst omedelbart så att vi kan undersöka och hjälpa till på bästa sätt. Eventuella reklamationer måste göras inom 24 timmar efter att du mottagit din beställning.

   1. Användning av webbplatsen: Du ansvarar för att använda vår webbplats på ett lagligt och korrekt sätt. Du får inte använda webbplatsen på ett sätt som kan orsaka skada, störa eller på något sätt påverka driften av vår e-handel.

   1. Personuppgifter: Genom att använda vår webbplats accepterar du också vår integritetspolicy som beskriver hur vi samlar in, använder och skyddar dina personuppgifter.

   1. Ändringar av användarvillkor: Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra dessa användarvillkor. Eventuella ändringar kommer att publiceras på vår webbplats, och det åligger dig som användare att regelbundet kontrollera dessa villkor för uppdateringar.

   1. Kontakta oss: Om du har några frågor, klagomål eller feedback kring våra användarvillkor eller vår e-handel, är du välkommen att kontakta vår kundtjänst via kontaktinformationen som finns tillgänglig på vår webbplats.

  Genom att använda vår webbplats och genomföra köp hos Östermalmsblommor godkänner du ovanstående användarvillkor. Tack för att du handlar hos oss!