Retur & återbetalningar

Retur & Återbetalningspolicy för Östermalmsblommor:

Vi på Östermalmsblommor strävar efter att ge dig högkvalitativa blommor och rosor samt en positiv köpupplevelse. Vi förstår dock att det ibland kan uppstå situationer där du behöver returnera eller begära återbetalning för din beställning. Här är vår retur- och återbetalningspolicy:

 1. Återbetalningspolicy:
  Vi erbjuder återbetalning för följande situationer: a. Felaktig eller skadad produkt: Om du mottar felaktiga eller skadade blommor eller rosor ber vi dig kontakta vår kundtjänst omedelbart eller senast inom 24 timmar efter att du har mottagit din beställning. Vi kommer att utreda situationen och erbjuda en återbetalning om produkten inte uppfyller våra kvalitetsstandarder. b. Icke-levererad beställning: Om din beställning inte har levererats inom den angivna leveranstiden, vänligen meddela oss så snart som möjligt. Vi kommer att undersöka saken och återbetala ditt köp om det bekräftas att produkterna inte levererats.
 2. Returpolicy:
  Eftersom blommor och rosor är färska och känsliga produkter, kan vi inte acceptera returer av dem av hälsoskäl. Om du är missnöjd med din beställning på grund av någon annan anledning, kontakta oss ändå så gör vi vårt bästa för att hitta en lämplig lösning.
 3. Återbetalningsprocess:
  För att begära återbetalning, vänligen kontakta vår kundtjänst genom kontaktinformationen som finns tillgänglig på vår webbplats. Vid begäran om återbetalning kan vi behöva vissa bevis, såsom bilder på felaktiga eller skadade produkter. Återbetalningar behandlas normalt inom 7 arbetsdagar efter godkänd återbetalningsbegäran.
 4. Återbetalningssätt:
  Återbetalningar utförs till samma betalningsmetod som användes vid köpet. Om det inte är tekniskt möjligt att återbetala till samma betalningsmetod, kommer vi att använda oss av en överenskommen alternativ metod.
 5. Förbehåll:
  Vi förbehåller oss rätten att neka återbetalning om vi misstänker att missbruk eller bedrägeri förekommer. Vi kan också neka återbetalning om retur- och återbetalningsvillkoren inte har följts eller om produkterna har använts på ett sätt som påverkar deras kvalitet.
 6. Kontakt:
  Om du har några frågor eller vill begära en återbetalning, vänligen kontakta vår kundtjänst via kontaktinformationen på vår webbplats. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig med alla dina frågor och problem.

Denna retur- och återbetalningspolicy gäller för inköp av blommor och rosor från Östermalmsblommor och kompletterar vår övergripande integritetspolicy. Genom att använda våra tjänster samtycker du till att följa dessa villkor.

 Tack för att du handlar hos Östermalmsblommor!